Vasalás Szolgáltatás Pécs
Vasalás Pécs háztól házig

Vasalás

Szolgáltatási terület, Pécs és vonzáskörzete!

A következő településekre a minimumrendelés 3,5kg/alkalom.

Pécs, Kozármisleny, Nagykozár, Keszü

A következő településekre a minimumrendelés 7kg/alkalom.

Bogád, Pellérd, Pogány, Romonya, Vasas, Somogy, Hosszúhetény

Vasalás Pécs - Google Maps profil

1. Gyűjtse össze vasalatlan ruháit, amiket futárunk fog majd elszállítani.

2. Hívjon minket a 06/30-492-7042  telefonszámon, vagy itt az online rendelés menüpont alatt. Rendszeres és alkalmankénti vasalást is vállalunk. Válassza ki a legalkalmasabb időpontot, amikor szeretné, hogy vasalatlan ruhákért a futárunk menjen.

3. Az előzőleg egyeztetett időpontban egy futárunk fog érkezni, aki leméri a vasalni való ruhák súlyát, majd egy igazoló szelvényt hagy, amely tartalmazza a vasalatlan ruhák súlyát, a szolgáltatás árát és a visszaszállítás dátumát.

4. Vasalónőink átvizsgálják a vasalni valókat és kiváló hozzáértéssel kivasalják a ruhákat tiszta és füstmentes környezetben. Kívánság szerint hajtogatjuk, vagy akasztjuk a ruhákat.

5. Minden egyes ruhadarabot átellenőrzünk, mielőtt visszaszállítanánk. Célunk a kifogástalan minőség. A tökéletes simaság!

6. A legnagyobb gondosság mellett - csomagolva - visszaszállítjuk a ruhákat az előzőleg egyeztetett időpontban, 24 vagy 48 órán belül. Szolgáltatásunkat 07.00 és 22.00 között veheti igénybe, hétfőtől szombatig.

7. A frissen vasalt ruháit egészen az ajtóig szállítjuk, ekkor kerül kifizetésre korábbiakban meghatározott összeg, és tovább élvezheti a szabadidejét.

8. A vasalásra szánt időt, fordítsa Családjára, Munkájára, Barátaira vagy a Saját magára! Eldöntheti mi a fontos Önnek!

Tekintse meg további szolgáltatásainkat!

Vasalás SzolgálatTakarító SzlgálatBejárónő SzolgálatKertépítés

Vasalás Szolgálat    Takarító Szolgálat     Bejárónő Szolgálat      Kertépítés